interne
 
 
Zuyderland Interne Geneeskunde van Zuyderland MC.
Etage 3, balie 3.01. Buitenpoli De Egthe. De afdeling Interne Geneeskunde van Zuyderland houdt zich bezig met ziekten van de interne organen. Patiënten met klachten waarvoor nog geen duidelijke diagnose is vast te stellen, komen vaak bij een internist terecht.
Interne harde schijven - Online harde schijf kopen Paradigit.
Interne harde schijven. Fotos, videos, databestanden en MP3s, u slaat ze allemaal op, op de interne harde schijf van uw laptop of computer. Heeft u onvoldoende opslagcapaciteit, dan kunt u er voor kiezen om een interne harde schijf bij te plaatsen of te vervangen.
Polikliniek Interne Geneeskunde OLVG.
U kunt voor uiteenlopende klachten door uw huisarts naar de internist worden doorverwezen. Op de polikliniek Interne Geneeskunde houden de internisten, artsen in opleiding, physician assistants en verpleegkundig specialisten dagelijks verschillende spreekuren op afspraak. Zij worden ondersteund door een team van doktersassistenten.
Interne Geneeskunde - OOR NO.
De opleiding Interne Geneeskunde in het Deventer Ziekenhuis heeft erkenning voor een opleidingsduur van 4 jaar met de volgende stages: interne geneeskunde zaal, SEH, polikliniek, consulten, intensive care, cardiologie, longziekten, MDL, nefrologie, oncologie en ouderengeneeskunde. De stages polikliniek, consulten en intensive care zijn verplicht voor aios interne geneeskunde.
Polikliniek Interne geneeskunde en Maag, Darm, Leverziekten Centraal Militair Hospitaal Defensie.nl.
Zoeken binnen Defensie.nl Zoek. Polikliniek Interne geneeskunde en Maag, Darm, Leverziekten. De Polikliniek Interne geneeskunde en Maag, Darm, Leverziekten behandelt militairen met klachten van het maag, darm, en leverstelsel. De internist richt zich op inwendige organen en weefsel. Een afspraak maken met de polikliniek Interne geneeskunde en Maag, Darm, Leverziekten.
Algemene informatie over Interne geneeskunde LUMC.
Algemene informatie over Interne geneeskunde. De interne geneeskunde houdt zich bezig met bijna alle organen van het lichaam. Ziekten die de internist behandelt zijn onder meer: nierziekten, bloedziekten, infectieziekten, maag-, darm- en leverziekten, kanker, en ziekten die met uw hormonen en stofwisseling te maken hebben.
Opleiding Interne Geneeskunde St. Antonius Ziekenhuis.
Als AIOS leert u het vak voornamelijk in de praktijk, aangevuld met diverse onderwijsmomenten. Tijdens de stage algemene interne geneeskunde in het eerste jaar ligt het accent op het aanleren van de anamnese, lichamelijk onderzoek, het aanvragen van vervolgonderzoek, statusvoering en het maken van een adequaat beleid rondom een interne patiënt.
Magazine NIV.
Als internist is het belangrijk om breed geïnformeerd te worden over het vak interne geneeskunde. Door de lancering van het magazine 'Interne' Geneeskunde in 2010 heeft de NIV het initiatief genomen om de diverse kennis van de internisten samen te brengen en de samenwerking te stimuleren.
Antonius Interne Geneeskunde.
Vrouw en Kind. Het Antonius heeft een gecombineerde maatschap Interne geneeskunde en Maag -, Darm- en Leverziekten MDL. De Interne geneeskunde is een medisch specialisme dat zich bezighoudt met de diagnose en behandeling van ziekten van de inwendige organen bij volwassenen.
Interne Geneeskunde Werken bij OLVG.
De opleiding Interne Geneeskunde OLVG sluit aan bij de regionale opleiding tot internist van Amsterdam UMC. In OLVG kan maximaal 4 jaar van de opleiding Interne Geneeskunde doorlopen worden. Een groot deel van de aios starten met het 1ste jaar in OLVG.
Contact met interne geneeskunde.
Keuzehulpen interne geneeskunde. Verder in Patiënten. Wat kost de zorg en hoe lang moet ik wachten? Inzage in uw medisch dossier. Rechten, plichten en klachten. Contact met interne geneeskunde. De polikliniek van de afdeling interne geneeskunde kunt u als volgt bereiken.:

Contacteer ons

Meer resultaten voor interne